• 2 2

    2

    garansi Kualitas taun
  • 25 25

    25

    Brand dipercaya taun
  • 100 100

    100

    Nglayani pelanggan ing
    luwih saka 100 negara
  • 1000 1000

    1000

    Pelanggan VIP ing luar negeri
about

1996

3 paling dhuwur ing China

Madeg

MIND dadi industri kertu cerdas RFID

PRODUK UTAMA: Kertu Rfid, kertu kunci hotel Rfid, tag Rfid, Label Rfid, stiker RFID, Kertu chip IC, kartu stripe magnetik, kertu ID PVC lan maca / panulis sing gegandhengan: kalebu modul pindai, mesin presensi, produk DTU / RTU.

30+ hak cipta piranti lunak, 7 kantor cabang, ISO9001 / 14001/18001, TUV, SGS, ROHS sing mumpuni. Staff + 20 + QC, Lacak proses manajemen kontrol kualitas, laboratorium uji MIND sing disiyapake ing taun 2019.
Kerjo bareng ing macem-macem industri, kalebu KTP / Transportasi / Keamanan sosial / Energi / Sekolah / Rumah Sakit / Asuransi / Hotel / Logistik / Eceran.
Pangiriman tepat waktu 7-15 dina, periode garansi 2 taun.
FLEXIBILITY: sambutan OEM, Sugeng rawuh audit.

  • ico 300+

    Pegawe

  • ico 10+

    Paten RFID

  • ico 20.000

    Dhasar pabrik meter persegi

Warta Paling Anyar

  • Congratulations on the great success of MIND 2020 Annual Summary Conference!

    Sugeng rawuh ing ...

    07 Februari, 21
    Ngimpi anyar, lelungan anyar! Iki minangka investasi paling gedhe ing perusahaan ing taun 2020 sanajan setaun penyakit epidemi, Matur ...
  • Chengdu Mind IOT smart manhole cover project case

    Chengdu Mind IOT pinter ...

    26 Jan, 21
    Latar Belakang Proyek: Tutup bolongan sing ngarah menyang sistem pasokan banyu ing lemah penting banget kanggo ...
  • Cement precast parts management

    Bagean precast semen ...

    01 Jan, 21
    Latar mburi proyek: Kanggo adaptasi karo lingkungan informasi industri, ngiyatake manajemen mutu konkrit sing wis dicampur ...
Gabung karo Kita

2020 Kita tansah ing dalan.

Nyuwun kutipan